brocom1
Pojemność:: 72
Imię: Grzegorz Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2008 Posty: 151 Skąd: Cewice
Wysłany: 2008-11-01, 19:36
marthinez napisał/a:
Piszesz, ze nie powinny być same (co jest absurdem) i dodajesz, ze na taki baniak i tak jest ich za dużo.
Ja nie jestem aż tak zaawansowany, ale z tego co sie orientuje i widziałem u hodowcy to miał po 4 paletki w dwóch 300l baniakach, i nie pisałem ze nie powinny być same ale ze powinny być same (to tez słyszałem od znajomego który ma paletki w baniaku około 350l. Sam bym się nie porwał na ich hodowle bo uważam, że są to trudne w hodowli ryby i osobiście podziwiam ludzi u których one się mnożą i którzy hodują je i potrafią o nie zadbać.
Pozdrawiam
Grzegorz
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4291 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-11-01, 19:38
Albo iglak, albo winorośl.
[ Dodano: 2008-11-01, 19:39 ]
brocom1 napisał/a:
i nie pisałem ze nie powinny być same ale ze powinny być same
Przepraszam, źle doczytałem, ale to też jest nieprawda
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
brocom1
Imię: Grzegorz Pomógł: 6 razy Wiek: 20 Dołączył: 29 Paź 2008 Posty: 151 Skąd: Cewice
Wysłany: 2008-11-01, 19:44
Ja się nie znam na ich hodowli, ale tak mi powiedzieli, nawet od tego hodowcy dostałem Skalary bo musiał opróżnić akwarium dla nowonarodzonych paletek (Skalary mi się bardzo dobrze rozmnażają i co jakiś czas wymieniam je w akwarystycznym na cos do akwarium, bo pieniędzy za skalary nie chce - wyznaje zasade... cos z akwa za cos do akwa)
Widze,że zagadka sie podoba,więc jeszcze fotki przy okazji na których widać korzeń.
Wydaje mi sie nawet,lecz pewny nie jestem,ale nigdy wcześniej w żadnym zbiorniku nie widziałem tego cuda,więc może jestem pierwszy,kto ma to w akwa
Gizun był najbardziej trafny jeśli chodzi o podobieństwo.
Pojemność:: 450
Imię: Piotrek Pomógł: 1 raz Dołączył: 17 Paź 2007 Posty: 256 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-11-01, 23:05
Powiem tak.. Slanter bywa tu nieczęsto, jak również niewiadomo nic o jego zbiorniku, tak wiec jego baniaka nie biore pod uwage i stwierdzam że masz najładniejszy zbiornik na forum, a blyxa - jej wygląd, kolor, swiadcza o doskonale dobranym nawozeniu - wiadomo te makroelementy, w szczególności fosforek troszke szfankują i zieleniczka sie pojawia na szybce, ale ogólnie klimat zbiornika jest świetny, naprawde GRATULACJE
Ostatnio zmieniony przez jeden 2008-11-01, 23:08, w całości zmieniany 1 raz
brocom1
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.