zarejestrowałem się jakiś czas temu, lecz dopiero teraz się witam. Nazywam się Marcin, jestem od niedawna szczęśliwym posiadaczem zestawu AquaEl Brillux 72l, 2x24 T5
http://www.tropicalfish.i...n,645274,0.html ,
które kupiłem po forumowych sugestiach jednego z tutejszych doświadczonych akwarystów.
Od jakiegoś czasu myślałem o własnym akwarium. Żona wyraziła zgodę, nawet się lekko zapaliła do tego pomysłu Na dniach będę startował. Jestem raczej 'zielony', jakieś mgliste przebłyski z dzieciństwa, ale nic więcej. Naczytałem się już tyle z tego forum, że mam mętlik w głowie. Ale postaram się nie zginąć.
W innych działa zapytam o kilka szczegółów, aby rozwiać swoje wątpliwości.
Dziękuję za wskazówki, przeczytałem je już kilka razy. Doskonała encyklopedia dla początkujących laików. W innych działach wyartykułowałem swoje wątpliwości
Będę wdzięczny za pomoc doświadczonych akwarystów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.