Witam wszystkich fanów wodnego świata.
Mam na imię Łukasz, jestem mega początkujący i mam prawie 30l (lat, nie litrów)
Ostatnio akwarium miałem chyba z 20 lat temu jako dzieciak i postanowiłem powoli wrócić do dawnego hobby.
Pozdrawiam i mam nadzieję że jesteście tu cierpliwi dla początkujących
Ja mam akwarium ponad 10 lat i nadal mi się wydaje że jestem początkująca...
Witam i zapewniam, że jeśli chodzi o wyrozumiałość dla nowicjuszy to jesteś na dobrym forum.
Tylko nie wkładaj do 30l zbrojnika i nie przyklejaj termometru na przednią szybę.. to będzie dobrze
Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-07-30, 10:02
Ja pozwolę sobie odpowiedzieć, bo też mam na to uczulenie. W sumie to nie ma nic złego, ale kiedy akwarium jest naprawdę piękne i widzimy termometr na przedniej to naprawdę
Ja tam przywykłam do termometru na pierwszym planie, bo mam w krewetkarium na przedniej szybie centralnie na środku. Tu jest to podyktowane raczej przymusem, bo staram się zerkać często, czy się nie robi zupa krewetkowa. Zgadzam się jednak z blue_betta, że jak nie potrzeba, to po co...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.