Hej,
Jestem Łukasz mam 23lata pochodzę z pod Warszawy. Aktualnie studiuje na PW oraz pracuję.
Liczę na miłą komitywą na owym forum, wyjaśnienie moich wątpliwości oraz służę swoja skromną wiedzą w temacie,
Pozdrawiam.
Dziękuję za serdeczne przywitanie, forum natchnęło mnie do prac. Postęp prac mogę opisywać w temacie jeśli wyrażacie taką chęć. Może komuś to posłuży jako małe vademecum a z drugiej strony Wasze sugestie i doświadczenie mogą okazać się bardzo pomocne.
Pozdrawiam!
Ps. Będę miał dużo pytań, chcę podejść do tematu bardzo poważnie - zależy mi na efekcie końcowym. Projekt wykonuje bez pośpiechu, mam czas
Roberto
Imię: Robert Pomógł: 1 raz Wiek: 21 Dołączył: 17 Lip 2010 Posty: 29 Skąd: Ostróda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.