Za wysoko na 100% i nie wiadomo czy by się czasem nie zarwało a jeszcze gorzej jakby ktoś przechodził
No właśnie też mi się tak wydaje. a cała ta ściania i ta półka jest z konstrukcji stalowej i płyty kartonowo-gipsowej więc mogłoby być troche niebezpiecznie. Coprawda ja (65kg) się na niej wieszałem i nic nie trzeszczy ale nic nie wiadomo. A pozatym ciężkie dojście by było tam do akwarium i za wysoko wogóle:(
Z kolegą sie dogadałem i jutro wieczorem idziemy do niego na działke bo tam miał jakieś akwarium długie a szerokie to może by mi pasowało. Tylko powiedzcie czy jeśli akwarium stało całą zimę na mrozie to nic się ze szkłem/uszczelkami itp. nie stało? (oczywiście jeśli lód nie rozsadził szyb...)
Pojemność:: 160l
Imię: aga
Wysłany: 2010-08-18, 16:21
pawcio1017 napisał/a:
ruby_anger napisał/a:
a narozne akwarium by ci sie nie podobalo?
Podobać by sie podobało... Ale chodzi Ci o tą półke nad drzwiami? Nie sądzisz że troche za wysoko jak na akwarium?
nie myslalam o miejscu nad drzwiami,raczej myslalam ogolnie ,bo corner jedak mniej miejsca zajmie , ale jak bys wrzucil fotki reszty pokoju to by sie jakos ocenilo moze by cos gdzies przestawic i by sie cos znalazlo a tak widzimy tylko jeden rog, dawaj druga strone pokoju (ladny pokoik na marginesie)
ale jak bys wrzucil fotki reszty pokoju to by sie jakos ocenilo moze by cos gdzies przestawic i by sie cos znalazlo a tak widzimy tylko jeden rog, dawaj druga strone pokoju
No może wpadniecie na jakiś pomysł:) Akwarium kumpla ma wymiary 100x15x30cm. Przed łóżkiem by pasowało ale czy te 15cm szerokości to nie za mało?:(
Pojemność:: 160l
Imię: aga
Wysłany: 2010-08-19, 19:12
a te dwie szafy jak bys postawil przodem do okna a bokiem do drzwi i ta szafke co teraz baniak stoi zamienil na jakis cabinet pod wiekszy baniak to mysle ze bys tam wsadzil nawet ze 120 cm dlugie,albo wyro zmien na fotel rozkladany
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.