Pojemność:: 82l
Imię: mat
Nazwisko: mam :) Pomógł: 61 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1486 Skąd: Skarżysko Kamienna
Wysłany: 2009-12-19, 20:54
o czymś zapomniałeś, albo ja niedoczytalem
chodzi o szafke
masz juz ja czy masz ja w planach?
jak ma być skonstrułowana (mile widziany rysunek schematyczny )
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4291 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-12-20, 20:13
Ok, cofam to co napisałem, bo wycena jest zbyt ogólna.
Pokrywę mozna mieć za 300 zł jak i za 3.000 zł.
To samo z pozostałymi rzeczami. Wszystko zależy jaki to sprzęt, więc nie wiemy, czy wycena jest zawyżona, czy zaniżona.
RAMZES napisał/a:
weź pod uwagę że Bohdan nie montuje tego w domu a w zakładzie i na wszystko potrzebuje zapewne faktury
Co to ma do rzeczy.
W pracy kupując materiały i inne na firmę, często mam taniej niż normalnie.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Pojemność:: średnia
Imię: Bohdan
Nazwisko: Jazda Polska PL Pomógł: 54 razy Wiek: 40 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 983 Skąd: z PIS-uuu
Wysłany: 2009-12-21, 11:53
A propo pokrywy to będzie z aluminium z pełnego profilu czołowego,uchylna - ciekawy system, poniewaz składana w fomie harmoni/rolet i to dużo kosztuje.....
Co do innych rzeczy to na razie opis ogólny - pózniej wpiszę konkrety.
[ Dodano: 2009-12-21, 12:19 ]
Suja napisał/a:
Z doświadczeń kolegów Malawistów posiadających akwaria 300 cm polecam zakup pompy cyrkulacyjnej do akwarium morskiego
Patrz zestawienie kosztów:
- Filtracja z Falownikiem 1061 zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.