Wysłany: 2009-12-29, 23:39 Prośba o wycene zestawu akwarystycznego(Akwarium + Sprzęt)
Witam,
Niedawno stałem się posiadaczem zestawu akwarystycznego lecz stwierdziłem, że z braku czasu nie mogę się nim zająć, a tym bardziej akwarystyką. Niestety nie znam się też na danych produktach, które dostałem, dlatego kieruje się do Was z prośbą o pomoc w wycenie zestawu- Akwarium 60x30x30 i sprzęt.
Pojemność:: 112l
Imię: PETA Pomógł: 4 razy Wiek: 19 Dołączył: 24 Sie 2009 Posty: 60 Skąd: Lubkowo
Wysłany: 2009-12-30, 08:05
Nowa klapa Juwela o takich wymiarach jak twoja nowa n aallegro kosztuje 190zł więc za tą twoja myśle ok 130/140zł możesz dostać .
Nowe akwarium 63l kosztuje 45,22zł więc za to gdzies 35zł.
Za skrobak gdzies 40 zł Tetra
Za odmulacz 30zł
A tak to ciezko powiedziec bo reszta sprzetu jakas firmowa nie jest więc pewnie dużo warta nie będzie No ale może jeszcze ktos sie wypowie ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.