Odrazu przepraszam ze odejde od tresci tematu ,ale bym musial zakladac nowy. Otoz cos mi zlozylo ikrę nie wiem co ,do dyspozycji są:
4 otoski
16 neonow
2 red cherry
1 glonoojad syjamski
foty
a czy to dobry sposób założyć hodowle ślimaków w jednym baniaku, dla bocji w innym, jak rozmonożyć ślimaki, czy musi być najpierw ślimak, czy bez niczego też beda, czy każdy ślimak wodny, np. ze sklepu i rozmnożony jest jadalny i "dobry" jako pokarm
Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-02-22, 20:42
Ja hoduję ślimory w małym 10l akwarium z rogatkiem i rzęsą. Podmianki codziennie, sypie im płateczkami czy innymi granulkami i jakoś się mnożą.
O ile dobrze wiem to żeby były małe ślimaczki to musi pojawić się jakiś wcześniej
Czy są dobre - nie wiem, nigdy nie próbowałem ( ), ale moje helenki na smutne nie wyglądają
IMO na takie pytanie lepiej by było założyć osobny topic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.