Pojemność:: 160l
Imię: aga
Wysłany: 2010-08-28, 20:26 calkowita zmiana wystroju
Niebawem moje urodziny i u nas jakos tak jest ze sobie mowimy co chcemy dostac,a ze moj dostal konto do gry... ja wybralam sobie ze wystroje sobie baniak,teraz mam taki...z czasow komuny,bidny,nijaki i wiesniacki .W zwiazku z tym wymienie w zasadzie all zostanie tylko filtr,grzalka,pompka i rybcie.Baniaczek ma 160L 122cm/48cm/40cm. Zawsze podobaly mi sie baniaki pieknie zielone z ciemnym podlozem,takie bogate w swej skromnosci,jesli wiecie o co mi chodzi,zadem balagan odzoby bez ladu i skladu ni z gruszki ni z pietruszki,ale jakos nie umiem tego dokonac,zawsze wychodzi mi ...wlasnie wiesniackie
czy mozecie mi podrzucic pomysly lub fotki? dodam ze na ta zabawe mam przeznaczone jakies 170-200£ czyli okolo 970 zl , jestem otwarta na kazdy pomysl,dzieki
DSCF2190.JPG
Plik ściągnięto 18 raz(y) 106,88 KB
DSCF2188.JPG
Plik ściągnięto 22 raz(y) 153,3 KB
Ostatnio zmieniony przez ruby_anger 2010-08-28, 20:59, w całości zmieniany 1 raz
Może obejrzysz naszą galerię i napiszesz które akwarium Ci się podoba? Albo wpisz w Google akwarium roślinne i wybierz coś co Ci przypadnie do gustu. Chętnie pomożemy ze zrealizowaniem.
Pielęgnica papuzia raczej tam nie będzie pasować. Do akwarium takiego jakie opisujesz lepszym rozwiązaniem będą niewielkie ryby ławicowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.