Wysłany: 2010-02-22, 20:30 Laebo+Skalary - problem z iloscią.
Witam, akwarium ma od niedawna i jeszcze się na tym nie znam.
Mam pewien problem między Skalarami a Laebo...gdy miałem 2 skalary i 2 laebo to te drugie pływały po całym akwarium i sie bawiły...a gdy pokupiłem jeszcze 2 skalary to Laebo siedzą ukryte w krzakach i już nie szalaeją tak jak wcześniej przy 2 skalarach.
Moje pytanie:
Czy mogą bać się że skalarów jest więcej od nich i dlatego nie chcą już tak pływać po całym akwarium?
PS. Mam jednego malutkiego głupika który siedzi w jednym miejscu koło filtra i nie pływa nigdzie indziej, czy on może sie bać że inne ryby są większe od niego?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.