Witam mam akwarium 200l i pyszczaki mi sie koca i moge zalozyc drugie akwarium na male okolo 30 litrow i moje pytanie brzmi czy moga one miec temperature pokojowa czyli 21-22 ciepla wode? poniewaz nie mam grzalki do tego akwarium
Mam trzy yellow i nie wiem czy to samiec, czy samica. Jeden pod ogonem ma takie dwie zółte kropki, a dwie nie. Jest tam samiec czy co?
marthinez:
Poprawiłem błędy. Następnym razem proponuje pisać po polsku z użyciem wielkich liter, znaków przystankowych i bez błędów, bo będzie warn. RAMZES: dublowanie tematów oj zbiera się koledzetamten oczywiście został zamknięty
A jeszcze jedno pytanie, czy młode pyszczaki np. Auratusa bądz saulosi elegantus gdy śą małe około 1cm to można odrużnić je od siebie ponieważ mam młode saulosi elegantus i spodziewam się auratusów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.