a tak ostatnio czytalem moze byc ziemia doniczkowa ?? bo cena tego zwiru jest jak narazie dla mnie za duza choc to tylko 50zl z przsylkom. no a ziemie kupie za pare zlotych
Matthew
Pojemność:: 300 L i 30 L
Imię: Maciek
Nazwisko: Kaznowski Pomógł: 14 razy Dołączył: 02 Lis 2007 Posty: 459 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-01-20, 18:34
ziemia będzie dobra ale tylko raz go używałem na moją 30l akwarium i... lepiej nie pisać co się stało
popytaj kilka osób na forum którzy używają ziemię
Pozbylem sie wiekszej czesci glonu , a mianowicie zrobilem to tak : jak widac na zdjeciu akwa jest puste bo wyciagalem roslinki . Dalem je do osobnego wiadra i trzymalem je do wczoraj przy wyciaganiu zauwarzylem ze wieksza czesc zniknela przynajmien na tych mnie zarazonych i dalem je do duzego akwa. Kupilem jeszcze kosiarki i zobacze co bedzie z roslinkami. Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.