a więc jeszcze raz.
bo wcześniej źle napisałem.mam 90W na 200L czyli 0.45W/L malo? no więcej narazie nie będzie.
piszę o 200L, zbiornik ma 9dni.
na samym poczatku woda byla spoko...potem mętna...a teraz te fluki. glony owszem...pisałem o nich bo mialem inwazję w 72L
a na tym zdjęciu co dodałem to są takie fluki ciągnące sie...wszystko się w nich łapie...np liść płynący przez akwarium.i jest to dziadostwo takie glutowate i śliskie.
teoretycznie z tym problemem powinienem wystartować nie w glonach a w wodzie.no ale nie umiałem przepiąć swoich poprzednich postów
sorki za wprowadzenie w błąd.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.