Posiadam filtr wewnętrzny HAILEA HL-BT400 w akwarium 64l z deszczownicą, (jest zbyt głośny, duży, i słabo filtruje) chciałbym go zmienic na jakiś lepszy, nie bardzo wiem na jaki na forum wyczytałem że kaskady spisują się dużo lepiej. Ale czy nie są głośne? Myślałem o AQUAEL VERSAMAX FZN-1, czy to dobry wybór?
To moze jakiś inny? Chodzi o to ze w tym pokoju gdzie jest akwarium śpi mój syn, głośna przca filtra bardzo mu przeszkadza, dziekuje za szybką odpowiedz
Problem z zewnętrznym jest taki ze nie mam go gdzie postawić, tylko kaskada bądz wewnetrzny wchodzą w grę, kwota do 150zł. Marthinez napisał AQUAEL VERSAMAX FZN-1 jest dobry i taki chyba zakupię, myślę że z pokrywą nie będzie dużych problemów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.