Wysłany: 2009-12-26, 19:48 morska akwarystyka powazny problem bardzo pilne!
wiec tak znajomy mnie zle zrozumial odnosnie hodowania ryb prze zemnie ja mam slodko wodne.
a on przywiozl mi 4 szt, na prezent morskie blazenki jak mam je przetrzymac bo chce je dac mojemu znajomemu ktory bedzie na nowy rok jest akwarysta i ma morskie.
lecz jest za granica inie mam nr,
jak je do sylwestra przetrzymac prosze o info.
w obrebie moim brak skl. akwarystryki morskiej
walbrzych
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6629 Skąd: Łódź
Wysłany: 2009-12-27, 08:25
Obawiam się, że nie ma szans. Nie mając doświadczenia i sprzętu nie przetrzymasz tych ryb przez tydzień. Szukaj szybko akwarysty morskiego który będzie chciał wziąć te ryby albo pogódź się z ich nieuchronną śmiercią.
P.S. Jak zwykle w takich wypadkach napiszę - człowiek, niezależnie jak miły i jak spokrewniony, który daje jakiekolwiek zwierzę w prezencie, to co najmniej idiota. I trzeba mu to w oczy powiedzieć.
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.