No źle mi się napisało, bo hodowla przecież ma na celu otrzymanie potomstwa, a rozmnażanie to też nie jest, bo potomstwo już powstało, więc pozostaje odchów. Odetchnęłam z ulgą, bo już myślałam, że tyle czasu spędziłam na czytaniu bzdur (których autorzy by pewnie padli ze śmiechu na moje pytanie o soli jodowanej).
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6632 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-07-27, 07:11
Do hodowli amanek sól nie jest potrzebna,do rozmnażania jak najbardziej. Jednak problem z rozrodem amanek jest tak duży, ze proponuję zatrzymać się na etapie rozważań, zanim Lermi sama nazwiesz się krewetkowym doktorem Mengele...
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
Biorąc pod uwagę ilość postów w których okazało się że (jednak ) Maol ma rację, może już nawet przestanę o tym czytać...
A jeśli chodzi o podskoczka (w końcu coś na temat) to, jeśli jest taka możliwość, proszę o zdjęcia do galerii po to prześliczne i bardzo ciekawe stworzonko.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.