nie mam pojęcia co to. żeruje w nocy, daje się głaskać i brać na rękę, większość czasu leży jak nie żywe, nie widać tego czasem po 2 tygodnie, mam 2, lubią się często leżą blisko siebie, zakopują się w żwirek (wbijają się rozpędem) wielkość około 7-8 cm, barwa jak zbrojnik który się boi, bardzo cienki ogonek, 2 wąsiki, płaska nierówna głowa, nazywam je "skamieliny" co to jest ?
Pojemność:: 98l + 25l
Imię: Artur Pomógł: 8 razy Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 243 Skąd: Gniezno
Wysłany: 2010-07-05, 16:48
Dzisiaj w jeziorze oprócz karasi, które pływały blisko brzegu, znalazłem kilkanaście takich rybek i nie wiem co to są za rybki, niektóre wyglądały na chore, miały jakby objawy pleśniawki, kilka było śniętych, ale większość wyglądała na zdrowe. Oto fotka:
_________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi
I doprowadził cię do miejsca,które ci wyznaczyłem.
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim.
Pojemność:: 98l + 25l
Imię: Artur Pomógł: 8 razy Wiek: 25 Dołączył: 19 Maj 2010 Posty: 243 Skąd: Gniezno
Wysłany: 2010-07-05, 18:32
Znalazłem go w Jeziorze Powidzkim. Było ich sporo.
_________________ Oto Ja posyłam anioła przed tobą,
Aby cię strzegł w czasie twojej drogi
I doprowadził cię do miejsca,które ci wyznaczyłem.
Szanuj go i bądź uważny na jego słowa.
(...) bo imię moje jest w nim.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.