kupiłem na giełdzie takie ryby ale na worku nic nie pisało tylko cena gościu mówił że to pielęgnice ale mi sie zdaje że pyskacze
to jest samica
to samiec
tylko tyle o nich wiem
Pojemność:: 200l + 45l + 18,5l
Imię: Michał
Nazwisko: Polański Pomógł: 128 razy Wiek: 18 Dołączył: 14 Lut 2010 Posty: 1973 Skąd: Kraków - Swoszowice
Wysłany: 2010-08-01, 18:43
Dobierają się w pary, a samotną będą karcić - tak to miało miejsce w moich 200l. Kiedy para ewidentnie się dobierze, to dla odosobnionej samiczki poszukaj domu, bo będzie nieprzyjemnie.
nie wybije bo pływa w 500L z Red terrorami i Tilapiami buttikoferi a to też extremalnie ostre rybki faktycznie z początku goniła je ale teraz ma swój rewir i go strzeże:)
Powiedzcie co sądzicie o nej czy jak na polskie warunki to wygląda dobrze??
Zastanawiam się nad skrzyżowaniem jej z KingKong red parrot ale nie widziałem ich w polsce, pozatym widziałem też że jest ładna samica FH red texas ale strasznie droga a nie wiem czy by się napewno dobrały...
Ps. Jak myślicie co to za odmiana FH?? bo osobnik od którego go kupiłem myślał że to pielęgnica diamętowa:P(salvini:P)??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.