Dziękują serdecznie, trafiłeś w dziesiątkę, a mi powiedzieli że to ziemojad w sklepie, małe były i nie wybarwione. Ale coś mi mowilo że na ziemojada to nie te kolory ma co trzeba.
Pojemność:: średnia
Imię: Bohdan
Nazwisko: Jazda Polska PL Pomógł: 54 razy Wiek: 40 Dołączył: 21 Maj 2008 Posty: 983 Skąd: z PIS-uuu
Wysłany: 2008-10-15, 15:48
marthinez napisał/a:
A mi to wygląda na Prętnika trójbarwnego (Colisa chuna). To samo co miodowy
I tak i nie...
Na zdjęciu to nie jest dokładnie tróbarwny "forma dzika".
Klasyczny tróbarwny (a nie miodowy forma wychodowana) ma ceglasty kolor tułowia, górna płetwa grzbietowa jest żólta. natomiast dolna płetwa jest czarna.
To samiec czy samica barwniaka czerwonego? Chcę tej rybce dokupić do pary bo jest sama, a nie mam pojęcia czy to samiec czy samica. Bardzo proszę o pomoc. Pomimo marnej jakości zdjęć może ktoś się dopatrzy.<BR>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.