Poradze sobie ma duze akwarium , a i tak za niedlugi czas bedzie jeszcze wieksze planuje miec 600l wiec jesli zrobi sie za bardzo agresywna przeniose ja do tamtego zbiornika
Nie chce tworzyć nowych postów więc zrobię wszystko za jednym zamachem. Jako nowy użytkownik, witam wszystkich i mam nadzieje, że przydam się troszkę na forum.
Co do tematu:
Parę postów wstecz na zdjęciu jest SAMICA barwniaka CZERWONOBRZUCHEGO nie czerwonego.
Pozdro
Niestety fatalna jakość zdjęć... ale może ktoś ma aż tak bystre oko by dostrzec co to za ryba? Sprzedali mi ją jako pielęgniczke kakadu... a nią na 100% nie jest. Nie moge jej ciągle dostrzec, bo ciągle ucieka, a nie mam aparatu po za telefonem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.