Witajcie, jak umieścić grzałke by najefektywniej grzała wode?? Narazie przykleiłem ją na szybe (na przyssawce ale głupio pisać przyssałem ) obok filtra, czy nie powinna ona być na tylnej ścianie jakoś na kształt przekątnej żeeby lepiej grzała?? może głupie pytanie ale kto pyta nie błądzi.
Pojemność:: 82l
Imię: mat
Nazwisko: mam :) Pomógł: 61 razy Wiek: 27 Dołączył: 11 Maj 2007 Posty: 1486 Skąd: Skarżysko Kamienna
Wysłany: 2010-04-29, 22:17
grzałkę trzeba umieścić tak aby przede wszystkim nie była za bardzo widoczna ale była w miejscu gdzie jest ruch wody, najlepiej w okolicach wylotu filtra, wtedy ogrzana woda jest rozprowadzana po całym zbiorniku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.