seven
Pojemność:: 23 l
Imię: Kamil
Wysłany: 2010-05-19, 08:05 Kupno grzałki do akwa 23l
Witam
Chciałem odpowiedzieć w temacie o grzałce do 25l, ale jest niestety zamknięty.
plastikowa Aquael wystarczy?
Posiadam akwarium 23l. Z tego co wyczytałem w takiej pojemności nie jest konieczne posiadanie grzałki, ale ja jednak wolę mieć, na wszelki wypadek, a koszt niewielki.
Czy taka Tetra HT-25 nie będzie za dobra dla 23l?
Albo np. taki Aquael?
A może taka zwykła plastikowa Aquael wystarczy?
Pisaliście, że lepiej nie brać Elite O tą chodzi?
Chciałbym się zmieścić w kwocie do 50zł. Jest w ogóle sens kupować droższą do 23l?
Imię: Marcin
Nazwisko: Olszewski Pomógł: 404 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 6630 Skąd: Łódź
Wysłany: 2010-05-19, 08:52
Czym mniejsze akwarium tym grzałka bardziej konieczna. Zwykła, o mocy rzędu 25W, ale koniecznie z termostatem. W tej klasie sprzętu... producent w zasadzie obojętny.
_________________ Zawsze chętnie pomogę... na forum. Załóż nowy wątek!
seven
Pojemność:: 23 l
Imię: Kamil
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.