Wysłany: 2010-09-07, 21:09 Grzałka Tetra Tec HT50 (z termostatem)
Mam grzałkę do akwarium Tetra Tec HT50, (kiedyś mieliśmy 50 litrowe ale zlikwidowaliśmy), ta grzałka jest na akwarium od 25 do 60 litrów. Teraz mam akwarium o pojemności 10 litrów. Czy mogę włożyć ją do tego małego akwarium, czy rybom się nic nie stanie? Z góry Dziękuję.
Pojemność:: 240
Imię: Piotr Pomógł: 8 razy Wiek: 26 Dołączył: 29 Wrz 2009 Posty: 397 Skąd: Mokrzyska
Wysłany: 2010-09-08, 15:22
Przedewszyskim 10L nie nadaje sie na trzymanie żadnych ryb jedynie co to możesz z tego zrobić nanoakwarium czyli same roślinki tam wsadzić no i może do tego jakieś ślimaki.
_________________ Mój baniaczek:) Aktualizacja oraz Fotorolecja z restartu zbiornika strona 5 serdecznie zapraszam do komętowania http://www.forum.eakwarys...24/12848,45.htm
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.