Wysłany: 2008-04-11, 14:48 Co myślicie o tej grzałce?
Witam zakładam właśnie akwarium 240 l i stoję przed dylematem wyboru grzałki znalazłem na allegro coś takiego http://www.allegro.pl/ite...arium_200w.html
chcę się dowiedzieć czy to dobry wybór i czy podane parametry odnośnie mocy do litrażu są zgodne z prawdą może ktoś z was ma coś takiego i podzielił by się zemną swoją opinią, z góry dziękuję za pomoc.
Pojemność:: 126
Imię: Karol Pomógł: 85 razy Wiek: 22 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 1319 Skąd: WGM
Wysłany: 2008-04-11, 15:02
Cisiolek napisał/a:
chcę się dowiedzieć czy to dobry wybór i czy podane parametry odnośnie mocy do litrażu są zgodne z prawdą
Zastanawia mnie dlaczego na pudełku jest pokazana grzałka o mocy 100W, napisz do tego sprzedawcy czy ta aukcja dotyczy grzałki 200W, jeśli tak to grzałka będzie idealna. EHEIM to firma z najwyższej półki.
_________________ Poświęć 2 minuty na poszukiwania odpowiedzi w istniejących tematach, po dwóch minutach załóż nowy temat
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.