Wysłany: 2008-05-19, 22:58 Ktory zestaw co2 kupic? 3 do wyboru.
Dennerele classic pierwszy, jakis bez nazwy z niemiec jako drugi i aqua medic jako trzeci. Do tej pory korzystalem z bimbrowni, kompletnie nie mam pojecia o zestawach cisnieniowych. Osobiscie podobaja mi sie dwa pierwsze poniewaz maja elektrozawory odcinajace co2 w nocy. To ktory mam brac?
szalinski_2005
Pojemność:: 60 :(
Imię: Piotr Pomógł: 31 razy Wiek: 35 Dołączył: 06 Cze 2007 Posty: 733 Skąd: gorlice
Wysłany: 2008-05-20, 06:46
witam wszystkie te zestawy są fajne ale mają jedną wadę pojemność tych butli po prostu małe i przy dużym akw trzeba będzie co miesiąc latać z taką butlą i nabijać
jeżeli chodzi o zakup to ja bym kupił ten zestaw z Niemiec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.