Pojemność:: brak
Imię: Marcin Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 450 Skąd: Ostrów wlkp
Wysłany: 2008-07-14, 10:27 butla 8kg
Ile wynosi koszt napełniania butli 8kg. I co ile trzeba taką napełniać jeżeli chodzi razem z oświetleniem około 11 godzin dziennie do akwarium 300L wiem że jest zaworek regulacyjny który kontroluje ilość co2 ale tak średnio. No i jeszcze takie pytanie gdzie można ją napełniać ?? Mieszkam około 45 min drogi do Kalisza więc może tam jest jakaś firma świadcząca tego typu usługi?
_________________ "Attero Dominatus Denique Interimo"
Pojemność:: 54 + 240
Imię: Piotr Pomógł: 214 razy Wiek: 29 Dołączył: 07 Sie 2007 Posty: 3412 Skąd: Mielec
Wysłany: 2008-07-15, 12:50
wcześniej było do 240-tki.. teraz mam w 54-ce podłączone... ale to nie ma znaczenia... ważne jest tempo podawania gazu... im większe tym szybciej butla się wytraci
Pojemność:: brak
Imię: Marcin Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 450 Skąd: Ostrów wlkp
Wysłany: 2008-07-15, 13:40
mam 5 w swoim mieście z czego 1 nie ma napełniania butli więc 4 pewnie jak sprawdzę tamte to znajdę 1,2 odpowiednie i jeszcze mam pytanie żeby tematu nie zakładać nowego czy na http://www.allegro.pl/ite...n_warszawa.html
nałożyć żwir czy piasek no i czy wzór
długość x szerokość x wysokość podłoża /1000 daje ile potrzebuje litrów czy kilogramów
_________________ "Attero Dominatus Denique Interimo"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.