System który mojim zdaniem zwiekszy efektywnośc napowietrzania o miminum 80% kontakt powietrza z woda jest ciagły przez co jest efektywna wymiana gazowa. NIedługo mysle na zamontowaniu czegos takiego w mojim akwa
Gąbka ci szumu nie przyciszy bo szum będzie przy wylocie. Odradzam takiego eksperymentowania. Lepiej założyć deszczownice na całej długości i już, albo jak sie ktoś bawi w paludaria to wodospad itd.
Ja tam mam żyłke do takich robótek. i wcale nietrzeba zadnych kamieni zrobie to w inny sposób. A co do hałasu to ja juz jestem wszyzwyczajony do wszelkich dzwieków pochadzacych z akwarium bo w pokoju od jakiegos czasu stoja 2 akwaria i juz przyzwyczajiłem sie do szumu bulgotania i innych dzwieków
_________________ Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
MOJE RYBY KOCHAJĄ METAL
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.