Witam. Mam kotną parkę Gurami przełożyłem je do innego akwa ale jest jeden problem te akwarium ma tylko 7l czy da rade wykocić je w tak małym zbiorniku??
Dzięki. Jestem początkującym i w sumie nic nie wiem o rozmnażaniu ryb. 50l to może też jest za małe ale mi się wydaje że dobrze im się żyje. To moje pierwsze akwa więc nic nie wiem o rybach wiem tylko tyle że czysta woda i napowietrzanie oraz wyżywienie to podstawa
Niestety, popełniasz błędy początkującego. Na początku powinieneś zdobyć podstawową wiedzę na temat akwarystyki i poszczególnych gatunków ryb, a dopiero później zabierać się za kupno zbiornika i pasujących do niego podopiecznych. Dlatego proponuje dużo czytać abyś nie miał później problemów.
Pozdro
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.