Moje kosiarki zaczeły sie rozmnażać (po mimo tego, że nie było to planowane). Proszę o pomoc, bo niewiem co robić z narynkiem, który pływa po akwarium. Czy mam się zaopatrzyć w jakiś sprzęt? Jeżeli tak, to jaki?
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2009-11-24, 19:43
Poproszę fotkę młodych osobników.
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
Nie jestem pewna czy glonki to parka (żaden niema tego poroża). Co robić z narybkiem, który pływa po akwarium. Czy mam się zaopatrzyć w jakiś sprzęt? Jeżeli tak, to jaki?
Prawdopodobnie są to "fałszywe" kosiarki, znajomy mówi że u niego też się rozmnażają, tarło podobno jest dosyć burzliwe i ganiają się po całym zbiorniku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.