Pojemność:: 63L
Imię: Kuba Pomógł: 2 razy Wiek: 12 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 17 Skąd: Tomaszów Lubelski
Wysłany: 2010-05-19, 17:21 kirysek
mam pytanie mam 3 kiryski jednego pstrego 2 spiżowe i zauważylem ze jeden kirys spiżowy od jakiegoś czasu ma bardzo gruby brzuch czy on jest w ciazy czy co
_________________ moja obsada:4 danio,parka mieczyków,parka molinezji,chyba parka gurami marmurkowego/gupiki 2 samce jedna samica,kiryśnik,2 sumy rekinie,1 platka,9 neonów 4 czerwone 5 innesa,,2 zbrojniki niebieskie,skalar
Na pewno nie jest w ciąży; Kirysy to ryby jajorodne. Możliwe że to samiczka z dużą ilością ikry. Jednak może się też zdarzyć, że jest ona albo przekarmiona albo chora. Dla pewności umieść zdjęcie rybki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.