Pojemność:: 54L
Imię: Paweł
Wysłany: 2010-08-25, 21:05 narybek pytanko
witam dzis urodzio mi sie bardzo duzo gupikow w ogolnym zbiorniku . i mam pytanko co zrobic zeby je wyłapać ( bo chcialem dac do krewetkarium ) dodac ze zbiornik ogolny mam dobrze zarosniety .
Imię: paulina
Wysłany: 2010-08-30, 09:14
jeśli dobrze zarośnięty to zostaw schowają się przed dorosłymi bez obaw
a jeśli już ci tak bardzo zależy na tym żeby je wyłapać to lepiej je np.: w 3l słoiku przez ok 3 tygodnie karm i wyrosną ci duże mi rosną jak na drożdzach
jak nie zdołasz wyłowić, to dodaj do akwa jakieś korzenie, muszle albo roślinek dużo, to na pewno dużo przetrwa.
_________________ pojemność: 126 l
obsada:
- bojownik wspaniały
- parka black molly
- kirys spiżowy
- parka zbrojników + w chwili obecnej ok 30 maluszków
- 5 neonów innesa
- gupik
Dziś urodziło mi się narybek narybek jest koloru żółto-czrnego oraz czrnego co to są za rybki?
W akwa mam:
-molinecje (żółte i czarne)
-gupiki
-neony
-platki
Prosze o odpowiedź
[ Dodano: 2010-12-25, 13:15 ]
sorry za pomyłkę molinezje a nie molinecje
Ale gupik to nie bo są trzy samiczki i są one w ciąży.I jak teraz patrzyłem to mają brzuchy.
Wysłany: 2010-12-25, 14:11
123patryk napisał/a:
urodziło mi się narybek narybek jest koloru żółto-czrnego oraz czrnego co to są za rybki?
Krzyżówkę molek
123patryk napisał/a:
W akwa mam:
_________________ krasnal
nazwisko
Imię: Robert
Wysłany: 2011-01-12, 18:27
Jeżeli jest dobrzy zbiornik zarośnięty to najsprytniejsze "dzieci" przeżyją i urosną bardzo szybko.
Reklamowanie stron o tematyce akwarystycznej bez uzasadnienia lub zgody administratora jest zabronione!
Pojemność:: 45 l , 25 l .
Imię: Magda Pomogła: 1 raz Wiek: 13 Dołączyła: 09 Gru 2010 Posty: 130 Skąd: Sesame street
Wysłany: 2011-01-12, 19:10
123patryk napisał/a:
Dziś urodziło mi się narybek narybek jest koloru żółto-czrnego oraz czrnego co to są za rybki?
W akwa mam:
-gupiki
-neony
-platki
Jeśli dzisiaj , a już mają widoczne ubarwienie to na 100% molinezje
_________________ Whatever happens,
in you, believe in life
,believe in tomorrow,
believe in everything you do, everytime.
<3
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.