Pojemność:: 250l, 60l, 25l
Imię: Daniel Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 58 Skąd: Chorzów
Wysłany: 2009-02-12, 22:02 jak wypełnić szparę między tłem a listwą wzmacniającą
Hej
Mam taki mały problem mam tło Aquaela PS-100 i brakuje mi ok 5cm aby było na styk z listwą wzmacniającą. Na dnie ma 1cm styropian. Zastanawiam się jak podwyższyć tło żeby jakoś lepiej wyglądało. Do dyspozycji mam kawałki 1cm i 2cm styropianu oraz kawałek 62x50 3mm czarnego PCV. Co radzicie jak to zrobić?
Pojemność:: 250l, 60l, 25l
Imię: Daniel Pomógł: 1 raz Wiek: 22 Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 58 Skąd: Chorzów
Wysłany: 2009-02-13, 13:46
no ok przyklejone będzie, chodzi o to że będę mieć biotop Malawi jak wiadomo pysie lubią kopać i nie chce żeby po odkryciu jakiejś powierzchni ukazała się brzydka szyba lub styropian.
Myślę żeby dać pod tło kawałek styropianu grubości 1cm 100x5 i na to od przodu przykleić PCV czarne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.