Pojemność:: 10, 200, 450
Imię: bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 26 Dołączył: 15 Maj 2008 Posty: 119 Skąd: MARS
Wysłany: 2008-11-28, 20:19
dla scislosci- Wy te czarna okleine wklejacie wewnatrz zbiornika czy na zewnatrz?
Jesli wewnatrz to czy klej z okleiny nie wchodzi w zadna reakcje z woda?
Mam takie pytanie.
Myślę właśnie nad przyklejeniem tła na tylną szybę akwarium. Tłem tym jest w zamierzeniu folia samoprzylepna.
I tu moje pytanie. Folia ta od strony kleju jest błyszcząca jeśli ona bedzie przyklejona od szyby to czy nie bedzie to przeszkadzać?
Chyba że są jakieś okleiny które od strony keju są matowe
_________________ Nie jestem znawcą, ale jeśli coś wiem to staram się pomóc innym
Po co się rozpisywać tak , jej zależy tylko na odpowiedzi , najlepiej zrób tak wytnij z czarnej foli na drzewo wymiary akwarium i po prostu przyklej na olej kuchenny zamiast jakiś klei. To najtańsze i najprostsze rozwiązanie...
_________________ Zawsze pomogę jak będę znał odpowiedź !
NIGDY NIE UWAŻAŁEM SIĘ ZA NAJLEPSZEGO I NIGDY NIE BĘDĘ!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.