Pojemność:: 160L
Imię: Krzysiek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył: 18 Maj 2008 Posty: 55 Skąd: Białystok
Wysłany: 2009-01-21, 20:34 Dużoooo pięknych zbiorników
Nie wiem czy było, ale nie mogłem się powstrzymać żeby się z wami tym nie podzielić http://fishki.net/comment.php?id=46717 nie wiem skąd pochodzą zdjęcia. Niektóre zbiorniki powalaja na kolana. Jakby ktoś coś wiedział gdzie takie cuda można zobaczyć na własne oczy to proszę napiszcie.
Miłego oglądania.
_________________ 160L (100x40x40);oś: 3x30W / 3h+ 6h /dobe;filtr: tetraEX700, CO2 24h/d z butli przez filtr przepływowy
obsada:4xbocja kubotai ;7x neon czerwony; krewetki
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4289 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-01-21, 21:54
Świetne zbiorniki.
Ostatnio oglądałem Album ADA 2008 IAPLC.
Zdjęcia rewelacyjne i duuuuużo większej ilości.
Odstrasza tylko cena tego albumu (99 zeta).
13 fotka mi się najbardziej spodobała. Te roślinki jak choinki wyglądają
ogólnie rzecz biorąc niektóre z tych akwariów wyglądają jak tereny za oknem trawa górki lasy skały itp.
Raperus napisał/a:
Normalnie super (gdy obejżałem na te akwaria a potem spojrzałem na moje to myślałem że je przez okno wywale )
Hmm mi by było żal mojej dwusetki (i tak bym nie podniósł)
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4289 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2009-01-26, 21:22
Przemq napisał/a:
13 fotka mi się najbardziej spodobała. Te roślinki jak choinki wyglądają
ogólnie rzecz biorąc niektóre z tych akwariów wyglądają jak tereny za oknem trawa górki lasy skały
To są właśnie akwaria typu "nature" odzwierciedlające prawdziwe krajobrazy. W tym tkwi cały ich urok.
Uzyskanie takiego efektu jest bardzo trudne, dlatego konkurs ten jest tak prestiżowy.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.