Nie wiecie może jaki jest najlepiej wyposażony sklep akwarystyczny internetowy?? Taki jeszcze który może wysłać ryby i rośliny pocztą/kurierem? Mi by bardzo zależało bo w moim mieście są sklepy strasznie kiepsko zaopatrzone . Z góry Dzięki
PS. Nie wiem czy w dobrym dziale temat dałam ale trudno ;(
marthinez:
Proszę zmienić podpis. Dozwolonych jest maksymalnie pięć linijek.
_________________ 102 litry ;D
Tofifi [Usunięty]
Wysłany: 2009-03-02, 20:47
hehe co do tego z wyłka ryb to raczej nie polecam drogo i niebezpieczniej dla ryb
raczej takiego sklepu nie ma co ma wszystko ale:
jest kasandra ełk ;] - rołsinki
jest rybarium.pl
No wiesz w Krośnie jeżeli chodzi o Akwarystyke to np. z N. Sączem jest cieniutko ;p Masz za to Akwariów dużo do wyboru ale jeśeli chodzi o ryby i rośliny przede wszystkim... Macie bardzo mały wybór szczególnie roślin mam w akwa taką od znajomej (bardzo popularną) a w krośnie jej nie ma więc...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.