Pojemność:: mam ich 5 + minisadzawkę
Imię: Kasia Pomogła: 1 raz Wiek: 17 Dołączyła: 06 Kwi 2008 Posty: 54 Skąd: Gdynia
Wysłany: 2008-05-12, 20:08
Mam takie małe doświadczenie, by nigdy nie kupowac farbowanych welonow, bo zadne pokarmy ich nie zabarwią W tym przypadku też się tak może zdażyc, ale nie chcę zapeszyc.
_________________ Nie trzymajcie welonów z ciepłolubnymi rybami!!! One są zimnolubne i wolą towarzystwo innych zimnolubnych (np. kardynałków , karasi).
Pojemność:: circa 60 l
Imię: Janek Pomógł: 1 raz Wiek: 34 Dołączył: 03 Kwi 2008 Posty: 22 Skąd: lubelskie
Wysłany: 2008-05-22, 01:31
o kurde, o takich numerach nie słyszałem. Może dla tego że jestem z małego miasteczka i jedyny właściciel zoologa nawet nie pomysli co by takie numery(tzn sprowadzanie farbowanych ryb) robić...:))
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4292 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-06-15, 14:46
dzidek1983 napisał/a:
poczekaj jeszcze trochę... u mnie zmiany okazały się zadziwiająco na plus..
Zmiany cały czas idą na plus, a minęły już dwa miesiące od kiedy je mam.
Skalarki przestały tracić kolory, choć niektórzy twierdzili, ze stracą całkowicie.
Świerze zdjęcia, tyle tylko, ze zrobione w przyciemnionym świetle, które doskonale podkreśla kolor.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Pojemność:: 160
Imię: Beata Pomogła: 4 razy Wiek: 20 Dołączyła: 06 Sty 2008 Posty: 247 Skąd: Nowy Dwór Mazowiecki
Wysłany: 2008-07-04, 07:59
w legionowie mozna takie kupic;) mialam takie przez cale 4 dni ale oddalam jak mi sie dostalo za brak doswiadczenia;) teraz sobie spokojnie rosna od kilku miesiecy u kolegi;) z tego co wiem daje im tetra rubin. Swietnie sie prezentuja
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.