Pojemność:: brak
Imię: Marcin Pomógł: 11 razy Wiek: 16 Dołączył: 25 Cze 2008 Posty: 450 Skąd: Ostrów wlkp
Wysłany: 2008-09-14, 18:37
danielek001 napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite..._l_e_c_a_m.html
a ten kot to co się tak gapi na te rybki czyżby przekąska(szczerze mówiąc to że koty lubią rybki to chyba jakaś bujda sam mam od niedawna nowego kota ps jak ktoś z krakowa znajdzie kotke perłe z ładnymi oczkami to moja bo tata wywiózł do krakowa kiedy nam przywiózł telewizor ale to dawno i koledzy z pracy mu dokuczali na busa naczepiali kartki "nielegalny wywóz kotów do krakowa" i tak na CB się dowiadywał och sorry ale offtop zrobiłem ) ale cóż ludzie chcą piękne duże rybki w małym akwarium jakby mogli to by włożyli sobie do 100L rekina bo ładnie wygląda
_________________ "Attero Dominatus Denique Interimo"
Pojemność:: 96
Imię: Jarek Pomógł: 19 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 524 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-09-15, 16:06
Jestem pełen podziwy dla każdego z tych akwarii
Czasem ludzie przeginają z obsadami, ale tego nawet obsadą nie można nazwać
Jedyne co mnie pociesza to to że ja nie krzywdziłem tak soich ryb.
Wysłany: 2008-09-16, 16:00
Matko,takie piękne prętniki się w tym akwarium męczą!! Właściciela wrzucić do pomieszczenia metr/metr!!
danielek001 napisał/a:
http://www.allegro.pl/ite..._l_e_c_a_m.html
Jeśli ten kotek wchodził by w skład zestawu to pewnie chętni by się znaleźli..Futrzak super,"obsada"straszliwa...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.