Pojemność:: 96
Imię: Jarek Pomógł: 19 razy Wiek: 21 Dołączył: 11 Mar 2008 Posty: 524 Skąd: Łódź
Wysłany: 2008-11-11, 17:56
Troche przypomina zbrojika, którego mam w książce. Po polsku podpisany jest "zbrojnik", a łacińska nazwa to "Rineloricaria sp.". Ale po obejrzeni zdjęć w necie to chyba nie to. Dobrze by było jak byś dał lepsze fotki, bo niestety na tej to żwirek jest wyostrzony, a nie rybka
Fotka:http://www.scotcat.com/loricariidae/rineloricaria_sp_misiones1_1.htm
Czy to cos takiego?
Pojemność:: 270, 43
Imię: Marcin Pomógł: 307 razy Wiek: 31 Dołączył: 26 Lut 2008 Posty: 4288 Skąd: Szczecin
Wysłany: 2008-11-12, 19:40
gizun napisał/a:
Ile taki kosztuje?
Mnie będzie kosztował 1,50 euro/sztuka.
Ciekawostka. W miejscu tym sprzedaja dość rzadkie gatunki.
Na przykład:
Microrasbora galaxy po 1 euro.
Pterophyllum altum z odłowu po aklimatyzacji w cenie od 8 do 12 euro w zależności od wielkości ryby.
Śmieszą mnie polskie ceny tych ryb u nas w sklepach np microrasbora po 15-20 zeta/szt.
gizun napisał/a:
Wytrzymały jest?
z tego co wiem to jak "normalny" otosek.
_________________ Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty
Nie udzielam porad na priv oraz mail! Masz problem? Pisz na forum
Właśnie.Jeśli to sklep to gdzie on jest i czy mają też jakieś rzadkie gatunki roślin i w jakich cenach(te zwykłe też).I jeszcze czy trzeba mieć tam jakieś "kontakty"żeby kupić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.