Ryby mocno terytolialne i bojowe sa trudne w hodowli. Z powodu ciaglych bujek i innych dziwnych zachowan. . Na cale akwa bedziesz mugl miec tylko 2-3 samców Twoje akwa nienadaje sie na tego typu ryby zazwyczaj na takie ryby bierze sie bardzo dlugie akwaria takie z 2m żeby mogly one sobie pozajmowac odpowiednio durze terytoria
[ Dodano: 2007-10-07, 17:23 ]
Petrelli napisał/a:
no bo nie chce łagodnych rybek:)
A co jest zlego w lagodnych rybkach. Dlaczego musza byc koniecznie bojowe. Jak co mozesz jakies srednio terytorialne
_________________ Twórca wielu złotych ciach. Przynajmniej jest wesoło ;]
MOJE RYBY KOCHAJĄ METAL
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Jak bedziesz miał same agresywne pyszczaki to będziesz co kilka dni wyciągał trupy z akwarium nie rozumiem cie, chcesz się poznęcać na rybkami czy co??
_________________ Jeśli pomogłem to naciśnij pomógł
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.