Pojemność:: Brzucha? duża ;P
Imię: Kuba
Nazwisko: Ptasie xD Pomógł: 54 razy Wiek: 20 Dołączył: 18 Cze 2008 Posty: 1719 Skąd: Grójec
Wysłany: 2009-12-23, 13:34
Czy one się poruszają i są uchwycone w fazie rozciągania ?
Jeżeli ruchem przypominają pijawki i są ciężkie do przecięcia paznokciem to tak są to wypławki.
_________________ "Kiedy mam rację to mam rację, a jeśli się mylę mogłem mieć rację. Więc mam rację bo mogłem się mylić, wiesz."
Thierry Henry
Pojemność:: 160l
Imię: dawid Pomógł: 60 razy Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2008 Posty: 1568 Skąd: Okocim
Wysłany: 2009-12-23, 13:55
W momencie uchwycenia były rozciągnięte. Poruszają się jak pijawki. Na ogół na zdjęciach widziałem mniejsze, bielsze wypławki i się nie domyśliłem że to one.
_________________ I Still Haven't Found What I'm Looking For
witam.
chciałem podłączyć się pod wątek.
otóż dzisiaj w moim akwa zauważyłem w żwirku takie dziwne dziadostwo.
wygląda jak biała nitka no i ku mojemu przerażeniu te nitki bo jest ich trochę się ruszają nie mam zielonego pojecia co to może być
co myślicie??
Suja nazwa to i by pasowała do wyglądu
są białe około 1.5 cm długości może więcej.a jeśli chodzi o grubość to jak pajęczyna.może delikatnie grubsze.Foto nie zrobię bo nie mam odpowiedniego sprzętu
Suja nazwa to i by pasowała do wyglądu
są białe około 1.5 cm długości może więcej.a jeśli chodzi o grubość to jak pajęczyna.może delikatnie grubsze.Foto nie zrobię bo nie mam odpowiedniego sprzętu
Mogą to być wypławki ... Więc małą głodówke musisz zrobić ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.