Imię: Paweł Pomógł: 32 razy Wiek: 32 Dołączył: 24 Lut 2007 Posty: 844 Skąd: Kalisz
Wysłany: 2010-01-10, 00:13
marthinez napisał/a:
RAMZES, nie będę się kłócił, ale Twoje argumenty do mnie nie trafiają.
Powiedzmy, że wierzę bardziej źródłom internetowym oraz osobie z tytułem doktora biologi o specjalności ryb i mięczaków wodnych, niż Tobie.
W krewetkarium od roku mam dwie heleny, które nijak nie chcą sie rozmnożyć.
Proponuję każdemu z nas pozostać przy własnym zdaniu.
Widać że mam więcej szczęścia niż myślałem
Nikomu nie narzucam swojego zdania i szczerze mówiąc sam bardziej bym wierzył człowiekowi z tytułem niż przeciętnemu hobbyście to zrozumiałe
hmmmm....jedna z moich helenek chyba poszła gdzieś na spacer
choć ciężko to stwierdzić bo jak widzę helene to tylko jedną,a mam dwie.Jak myślicie mogło by ją wciąć w akwarium?? czy po prostu się gdzieś zabunkrowała??
No i nie wiem dlaczego ale moja jedna helenka padła
robiłem sobie przycinke no i patrze ze jedna lezy w jednym koncu akwa a druga w drugim.
no i nigdy nie wiem ktorą widze bo pierwszy raz widziałem obie naraz.
wiec postanowiłem ze sobie zaznacze tą którą widze.no i jak się okazało jak wyjąłem jedną to walnął we mnie taki odór no i zajrzałem do muszelki a tam białe nie wiadomo co a smród straszny .jak myślicie co mogło załatwić myśliwego??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.