Wysłany: 2008-03-09, 22:14 A gdyby tak założyc krewetkarium??????????????
wczoraj kupiłem krewetki i bardzo spo dobały mi się te zwierzątka. Ale rodzice jak to rodzice jeśli będę miał dobre oceny na koniec roku to kupiąmi 25l + wyposażenie. No i tak sobie myślę ( chociaż jeszcze nic nie wiadomo ) czy mógłbym w nim trzymać: kilka redek (póżniej się rozmnożą) kilka white pearl kilka amano ( boje się czy nie zjedza malych redek) i może jeszcze kilka crystal red czekam na odpowiedzi, propozycje, uwagi, rady itp. itd.
Pojemność:: 126
Imię: Karol Pomógł: 85 razy Wiek: 22 Dołączył: 02 Wrz 2007 Posty: 1319 Skąd: WGM
Wysłany: 2008-03-09, 22:22
Krewetki skrzyżują się i będzie mieszanina genów. Ja wybrałbym dwa gatunki w tym jeden amano i jeden jaki chcesz. Do tego kilka rodzajów mchów i będzie cudnie.
_________________ Poświęć 2 minuty na poszukiwania odpowiedzi w istniejących tematach, po dwóch minutach załóż nowy temat
krewetki rozpłyneły się w wodzie :lol: szukałem wszędzie i nigdzie nie mogę ich znaleść możliwe że skalary je zjadły? albo glonojad na początku myślałem że to odmiana złota no ale teraz pojawiły się na nim takie plamki ciemniejsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.