Adamas1
Pojemno¶æ:: 85L + 10L+10
Imiê: Adam Pomóg³: 1 raz Wiek: 17 Do³±czy³: 23 Cze 2008 Posty: 303 Sk±d: z wioski
Wys³any: 2008-09-14, 15:24
tak i tak nie wierze, sprawdza³em ceny ryb, na allegro... jak by mia³ nawet przerybirnie w tej 400setce to i tak by dosta³ góra 1500 i tak... a akwaria 18 akwariów tych ma³ych co to jest... w ka¿dym brzêczyk za 10 z³... i filtr g±bkowy za 5 z³... akwarium ok. 10 z³... eh co¶ Kazimierzu nazmy¶la³e¶... i jeszcze kwoty nie poda³e¶... i
Dawno mnie na forum nie by³o dopiero kbtor mnie tu zawo³a³ wiec tak:
Odno¶nie cen ryb:
Ceny jakie dosta³em za poszczególne ryby nie bêdê mówi³. Jest to tajemnica handlowa. A co do posadzenia mnie o k³amstwo zobacz na strony firm które sprowadzaj± ryby z jeziora malawi p³aci siê kilka setek bez wzglêdu na p³eæ czy wybarwienie ryby. I musisz braæ to co maja na magazynie. Cze¶æ moich ryb by³a sprowadzana na zamówienie i uda³o mi siê odhodowaæ kilka naprawdê ³adnie wybarwionych samców F1 cena takiego samca to nie kilkaset a kilka tysiêcy z³otych w przypadku gatunków pospolitych w Polsce a ja przypominam mia³em gatunki które w Polsce nie s± zbyt popularne.
_________________ Twórca wielu z³otych ciach. Przynajmniej jest weso³o ;]
MOJE RYBY KOCHAJ¡ METAL
"...Everybody's going to the party have a real good time..." B.Y.O.B.-SOAD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.