Versatil
Pojemność:: 65 L, 10 L
Imię: Krystian
Wiek: 18 Dołączył: 25 Sie 2010 Posty: 58 Skąd: Gorzów Wlkp.
Wysłany: 2010-09-05, 18:27 Poszukuje ryby
Witam,
mam problem, kupilem w sklepie rybe i nawet nie znam jej nazwy, jest tak samo zbudowana jak cierniooczek kuhla ale z ta roznica ze ona jest cala brazowa, bardzo aktywna w nocy, reszte dnia siedzi w grocie z kamienia.
Jak napisalem nie mam możliwości zrobienia jej zdjęcia gdyż siedzi przewaznie w grocie a jak wyplywa to ona nie ustaje w miejscu choc na chwile, ostatnio sama sobie wypokala góre, teraz ja polozyla.
Prosze bardzo o pomoc w jej znalezieniu, szukalem po roznego rodzaju literaturze ale bez skutku.
Pozdrawiam,
Krystian
aidi
Pojemność:: 50l w przybliżeniu :/
Imię: Gosia Pomogła: 36 razy Wiek: 23 Dołączyła: 24 Mar 2007 Posty: 900 Skąd: Gdańsk
Wysłany: 2010-09-05, 18:48
wskazałeś piskorka, one mogą być brązowe - nie raz takie w zoologicznych widziałam, sa to ryby prowadzące głównie nocny tryb życia w dzień zakopują się w kamieniach
_________________ Hotel Dla Zwierząt WESOŁA SFORA zaprasza gości w swoje progi
tel 508- 546-594 adres Gdańsk ul Otomińska 45C MAMY WOLNE MIEJSCA
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.