Pojemność:: 200l i 10l;P
Imię: bernadetta Pomogła: 34 razy Wiek: 22 Dołączyła: 08 Sty 2008 Posty: 839 Skąd: Łask
Wysłany: 2011-07-05, 15:15
Gdzie to wyczytales/usłyszałes?
W każdym atlasie ryb pisze jaki osiąga maksymalny rozmiar, do tego czasem pisze jaki potrzeba jej minimalny zbiornik i czy jest ryba stadna, samotnikiem czy trzyma sie ją w parach, haremach. Do tego ustala sie minimalny litraz. Taki by ryba urosła do maksymalnych swoich rozmiarów.
_________________ Nie każdy kto posiada akwarium jest akwarysta.
;*K.... :* i N......:*
Brak polskich znakow
NIE MĘCZ RYB W KULI!!!
Pojemność:: 45
Imię: Oskar
Nazwisko: Świerczek
Wysłany: 2011-08-15, 08:42
ok ok ..... a mam takie pytanko bo wiem że się znacie mój sum zdechł z niewyjaśnionych przyczyn.... miał wydęty brzuch, pływał do góry nogami ale wciąż oddychał(swoją drogą pływaniem bym tego nie nazwał) ,gdy go odseparowałem pojawiła się na boku JEDNA CZERWONA KROPKA!!!
Zgóry dzięki za odpowiedz i za inne połóczenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.