dziarmag
Pojemność:: 126L za niedlugo 240l
Wysłany: 2007-06-09, 21:46
Powiem ci tak słodkowodne utrzymasz za parę naście złotych a morskie to minimum 100zl miesięcznie i jest bardzo drogi sprzęt i jeszcze dużo rzeczy jeżeli jesteś początkująca to morskie odpada albo ze masz dużo pieniędzy na utrzymania Morskie jest jednym z najpiękniejszym akwarium em świata?? wybór należy do ciebie??
Pojemność:: 200l, 25l
Imię: Ola Pomogła: 19 razy Dołączyła: 01 Mar 2008 Posty: 515 Skąd: Białystok
Wysłany: 2008-03-02, 20:49
A jeśli chodzi o utrzymanie akwarium morskiego. To które jest bardziej czasochłonne, morskie czy słodkowodne? Ja jesli chodzi o słodkowodne to najchętniej bojowniki albo pielęgnice, a jeśli chodzi o morskie to w grę wchodzą np. błazenki, pęsetniki.
I nie wiem czy to dobry temat. Ale czy dla ryb słonowodnych trzeba jakiś specjalny pokarm? Czy pokarm w płatkach by wystarczył, czy też lepiej plankton, robaki (chodzi mi o larwy, np ochotki). Wybaczcie moją niewiedzę, ale w zakresie rybek słonowodnych nie wiem właściwie nic.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu e-akwarystyka.pl nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum. Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.